Imagini pentru logo service

VA  multumim ca  apelati la serviceul nostru !  Asiguram servicii complete de reparatii  masini de spalat la domiciliul clientului in Bucuresti de luni pana sambata, iar duminica doar urgente.

  • REPARATII MASINI DE SPALAT RUFE

  • REPARATII MASINI DE SPALAT VASE

  • REPARATII USCATOR  HAINE

  • REPARATII AER CONDITIONAT

SUNTEM FIRMA AUTORIZATA IN SERVISAREA APARATELOR ELECTROCASNICE  MARI  LA DOMICILIU .

Echipa noastra de tehnicieni si-a inceput activitatea in 2000 activand in prezent datorita profesionalismului si calitatii serviciilor pe care le-a oferit clientilor in tot acest timp.

Programari Telefonice  0739571862 

PROGRAM DE LUCRU IN TEREN   Luni-Sambata  08:00-20:00

BIOVISION SYSTEM TECHNOLOGY SRL  

CUI 37937647      

RO J40/11929/2017

Adresa- Nicolae Licaret Nr6

Va recomandam sa apelati cu incredere la noi datorita experientei acumulate in 20 ani de activitate .Va stam la dispozitie pentru urmatoare se servicii:Reparatii masini de spalat rufe -Reparatii masini de spalat vase-Reparatii uscotor haine  , Indesit, Ariston, Whirlpool, Gorenje, LG, Samsung, Electrolux, , Beko, Mielle, Hoover, AEG, Siemens, Bosch, Candy, Hotpoint, Zanussi, Arctic.
Garantia lucrarilor de reparatii masini de spalat

Service BST ofera garantii de 1-3 ani, atat pentru piesele schimbate cat si pentru reparatia in sine, in functie de lucrare. Pentru toate abonamentele de revizii anuale masini de spalat, oferim garantie extinsa inclusa in pachet.

Competente – producatori masini de spalat

Echipa Service BST are pregatirea necesara pentru interventii si lucrari de reparatii  pentru urmatoarele marci de masini de spalat:

Indesit, Ariston, Whirlpool, Gorenje, LG, Samsung, Electrolux, , Beko, Mielle, Hoover, AEG, Siemens, Bosch, Candy, Hotpoint, Zanussi, Arctic, etc

REPARATII MSINI DE SPALAT RUFE  LA DOMICILIU

REPARATII MASINA DE SPALAT VASE LA DOMICILIU

REPARATII USCATOR RUFE LA DOMICILIU

DEPLASARE LA DOMICILIU 1 ORA IN BUCURESTI

 


Apelare service