ASIGURAM  deplasare unui tehnician la domiciliu in  max 2 ORE  pentru urmatoarele servicii: 

  1. SERVICE MASINI DE SPALAT RUFE

  2. SERVICE MASINA DE SPALAT VASE

  3. SERVICE USCATOR RUFE

  4. REPARATII MASINA DE SPALAT LA DOMICILIU

  5. DEPLASARE IN BUCURESTI 2 ORE

Apelati cu incredere la noi datorita experientei acumulate in 20 ani de activitate din perioada masinilor de spalat automate mecanice sau semiautomate pana in prezent la cele mai avansate tehnologii de masini de spalat ca Ariston, Whirlpool, BEKO, Electrolux, Gorenje, BOSCH, INDESIT, Hotpoint, Samsung, ARCTIC, LG, Siemens, AEG, Sharp, Heinner, Hansa, Daewoo, Zanussi, Miele, Meister, Iberna, Ignis, Tehnolux, etc. Asiguram servicii de reparatii si service in regim normal si urgent pentru masini de spalat automate, ieftin, la cele mai bune tarife, de cele mai multe ori, mult mai bune decat un service autorizat.

Daca ai o intrebare sau vrei sa chemi echipa Service BST pentru masina ta de spalat in Bucuresti, suna-ne lA0739571862si in cel mai scurt timp, toate problemele tale cu masina de spalat se vor incheia. Indiferent daca ai cumparat masina ta de spalat de la Altex, Media Galaxy, Domo, eMag, Flanco, sau orice alt magazin, echipa noastra iti poate remedia orice problema in cel mai scurt timp si la cel mai bun tarif.

Defectiunile aparute la motor, pompa de evacuare, module electronice, programatoare mecanice sau programatoare electronice, electrovalva, rulmenti etc vor fi reparate sau inlocuite in cel mai scurt timp de catre echipa noastra.

Avem la dispozitie aparatura specifica repararii si intretinerii masinilor de spalat. Personalul nostru este unul foarte bine pregatit, avand in organigrama electronisti, specialisti pe tipuri de probleme intampinate si mai ales pe tipuri de masini de spalat.

IMPORTANT! -NUMARUL  DE TEL 0721999201 NU ESTE DISPONIBIL !VA RUGAM SA APELATI  PENTRU PROBLEME  LA NR-0739571862
Pentru a va asigura de functionarea corecta a masinii de spalat este necesara o revizie tehnica (service / revizie) la fiecare 6 luni in timpul careia se curata filtre, site, se verifica motor, rezistenta, modul electronic. In cadrul acestei revizii veti primi sfaturi de intretinere in conditii optime a masinii de spalat.

Zone de acoperire Bucuresti-Ilfov

SERVICE  MASINI DE SPALAT – Bucuresti

Zona de acoperire a echipelor Service BST pentru service masini de spalat  Bucuresti este:  Aviatorilor, Aviației, Balta Albă, Berceni, Bucureștii Noi, Băneasa, Centrul Civic, Centrul istoric, Colentina, Cotroceni, Crângași, Dealul Spirii, Domenii, Dorobanți, Dristor, Drumul Taberei, Dudești, Dămăroaia, Ferentari, Floreasca, Gara de Nord, Ghencea, Giulești, Grivița, Iancului, Lipscani, Militari, Moșilor, Muncii, Obor, Olteniței, Pajura, Pantelimon, Piața Romană, Piața Universității, Pipera, Primăverii, Rahova, Ștefan cel Mare, Tei, Timpuri Noi, Tineretului, Titan, Tugomir Voievod, Unirii, Vatra Luminoasă, Văcărești, Victoriei si Vitan. Pentru mai multe detalii, informatii sau programari interventii service, suna-ne la 0721999201

REPARATII MASINI DE SPALAT -ILFOV

Asiguram servicii de reparatii  masini de spalat si in judetul Ilfov, in comunele limitrofe Municipiului Bucuresti. Pentru mai multe detalii, informatii sau programari interventii service, suna-ne la 0739571862


Apelare service