reparatii masini de spalat whirlpool

reparatii masini de spalat WHIRLPOOL Reparatii Masini de Spalat Whirlpool

Service la domiciliu  masini de spalat rufe Whirlpool, masini de spalat vase indiferent de vechimea acestora! Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.

Imagini pentru whirlpool service center

Contactati-ne si in cel mai scurt timp un tehnician service se va deplasa la domiciliul  dvs pentru remedierea problemei.

Reparatii Masini de spalat rufe Whirlpool

Imagini pentru whirlpool service center

Cea mai sigura si profesionala rezolvare pentru reparatii masini de spalat Whirlpool ,la domiciliu in Bucuresti si Ilfov.

Reparam orice model de masina de spalat Whirlpool.Avem la dispozitie aparatura specifica repararii si intretinerii masinilor de spalat. Personalul nostru este unul foarte bine pregatit, avand aproape 20 de ani experienta in acest domeniu.

Service Whirlpool Masina de Spalat RufeI Garantii Service

Garantam fiecare serviciu de reparatie masina de spalat rufe si piesele pe care le inlocuim intre 1-3 ani folosind doar piese originale pentru fiecare brand.

Imagini pentru whirlpool service center

SERVICE masini de spalat vase Whirlpool

Reparam orice brand si model de masina de spalat vase Whirlpool Bucuresti -Ilfov asigurandu-va demontarea si remontarea modelelor incorporabile dupa reparatie .

Service Aer Conditionat Whirlpool

In cadrul serviceului nostru asiguram si reparatii aer conditionat Whirlpool din Bucuresti si Ilfov .

Intervenim prompt pentru remedierea defectiunii aparatului de aer conditionat in cel mai scurt timp din momentul preluari apelului dumneavoastra.

Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.

APELARE  SERVICE : 0732074228

Electronisti calificati se vor ocupa de reparatii module electronice  Whirlpool defecte si vor folosi numai piese originale  pentru a asigura o buna functionare a modulului electronic reparat.

Firma  Autorizata Asigura in  BUCURESTI-ILFOV  service rapid  pentru Electrocasnicele  WHIRLPOOL .Prin folosirea de piese originale si tehnicieni calificati garantam urmatoarele serviciilor executate:

REPARATII Masini de spalat rufe WHIRLPOOL

-REPARATII Masini de spalat vase WHIRLPOOL

-REPARATII Uscator rufe WHIRLPOOL

Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.
Pentru detalii privind reparatii masini de spalat WHIRLPOOL ne puteti contacta la numerele de telefon: 0732074228

Electronisti calificati se vor ocupa de reparatii module electronice WHIRLPOOL defecte si vor folosi numai piese originale WHIRLPOOL pentru a asigura o buna functionare a modulului electronic reparat.

Va prezentam o lista cu masini de spalat WHIRLPOOL pentru care tehnicienii si electronisti nostri asigura service de calitate cu piese originale WHIRLPOOL.

reparatii masini de spalat whirlpool
Whirlpool AWSX63213Whirlpool AWO/C60100Whirlpool AWOC5122
Whirlpool AWS 61012Whirlpool AWS 71200Whirlpool AWO/C 7540
Whirlpool AWE 55711Whirlpool WTLS65712Whirlpool AWO/C 7420 S
Whirlpool WTLS60910Whirlpool AWO/C62200Whirlpool AZB8785
Whirlpool AWO/C 81400Whirlpool AWS 71000Whirlpool AWOC70120

Pentru masini de spalat WHIRLPOOL inlocuim: amortizor, balamala, capac cuva, carbuni, clapete hublou, contact hublou, cruce tambur, curele, cuva, electrovalva, flansa tambur, fulii, garnituri, hublouri, module electronice, motoare, pompe evacuare, presostate, programatoare, rame hublou, rezistente, simeringuri, rulmenti cuva, tamburi, termostate si nu numai.

Asiguram reparatii masini de spalat whirlpool in Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si tot judetul IlfovSau puteti completa formularul de contact.

Tel- 0732 074 228

TEL-0732074228