Reparatii Masini de Spalat Vase Bucuresti

Ai probleme cu masina de spalat vase, ? Nu mai merge sau masina scoate zgomot anormal, pierde apa sau scoate spuma, nu respecta programul, nu se alimenteaza cu apa suficient, nu incalzeste apa, nu limpezeste bine vasele, nu se alimenteaza cu curent, nu evacueaza apa? Programati o reparatie la domiciliu in Bucuresti sau Ilfov ! 

Programati o reparatie la numarul de Tel- 0732074228

PROGRAM DE LUCRU LA DOMICILIU L-S 8:00-20:00

Service Flexibil si Tehnicieni cu 20 de ani Experienta

Interventii  reparatii masina de spalat vase in Bucuresti deplasare rapida in intervalul ora 08-22:00 de luni pana sambata iar duminica puteti face PROGRAMARI sau URGENTE pe care le taxam suplimentar cu 50 lei. Pentru reparatii masini de spalat vase ne puteti contacta la numarul de telefon: 0732074228  Sau puteti completa formularul de contact .

Pentru masini de spalat VASE inlocuim: amortizor, balamala, capac cuva, carbuni, clapete hublou, contact hublou, cruce tambur, curele, cuva, electrovalva, flansa tambur, garnituri, hublouri, module electronice, motoare, pompe evacuare, presostate, programatoare, rame hublou, rezistente, simeringuri, tamburi, termostate si nu numai.

BRANDURI MASINI DE SPALAT VASE PENTRU CARE SIGURAM SERVICE  LA DOMICILIU

Imagini pentru fRANKE  MASINI DE SPALAT VASE
REPARATII MASINI DE SPALAT VASE FRANKE
Imagini pentru hotpoint masini de spalat vase
REPARATII MASINI DE SPALAT ARISTON
Imagini pentru masini de spalat vase indesit
MASINI DE SPALAT VASE WHIRLPOOL
Imagini pentru indesit MASINI SPALAT VASE
REPARATII MASINI DE SPALAT INDESIT
Imagini pentru ELECTROLUX MASINI DE SPALAT VASE
REPARATII MASINI DE SPALAT VASE ELECTROLUX
Imagini pentru BEKO  MASINI DE SPALAT VASE
REPARATII MASINI DE SPALAT VASE BEKO

Reparam orice model de masina de spalat vase la domiciliu  in Bucuresti -Ilfov

Electronisti calificati se vor ocupa de reparatii module electronice masini de spalat vase defecte si vor folosi numai piese originale pentru a asigura o buna functionare a modulului electronic reparat.

Avem la dispozitie aparatura specifica repararii si intretinerii masinilor de spalat vase. Personalul nostru este unul foarte bine pregatit, avand aproape 20 de ani experienta in acest domeniu.

Garantam fiecare serviciu de reparatie masinI de spalat vasesi piesele pe care le inlocuim intre 1-3 ani folosind doar piese originale pentru fiecare brand.Reparam orice model de masina de spalat vase.

Call Now Button