reparatii masini de spalat arctic Reparatii Masini de Spalat Miele

reparatii masini de spalat miele

SERVICE MIELE BUCURESTI

Service Autorizat si specializat in repararea masinilor de spalat rufe Miele din Bucuresti? Sunte-ti unde trebuie ! Bst Service dispune de tehnicieni pregatiti sa intervina  pentru toate tipurile de service  pentru masinile de spalat rufe Miele        

  • Contactati-ne si in cel mai scurt timp un tehnician service se va deplasa la domiciliul  dvs pentru remedierea problemei.
  • REPARATII MASINI DE SPALAT RUFE  MIELE
  • -REPARATII MASINI DE SPALAT VASE MIELE
  • -REPARATII USCATOR HAINE MIELE

CONSILIATI DE UN TEHNICIAN SERVICE

  • Pentru a-ti fi mai usor un tehnician service te asculta si iti ofera cea mai buna solutie.
  • Daca ai o intrebare sau vrei sa chemi echipa Service BST pentru masina ta de spalat rufe/vase sau uscatorul de haine suna-ne la nr de tel 0732074228  si in cel mai scurt timp, toate problemele tale se vor incheia. Indiferent de  vechimea si marca acestuia. Echipa noastra iti poate remedia orice problema in cel mai scurt timp si la cel mai bun tarif.

Garantam fiecare serviciu de reparatie masina de spalat rufe/vase sau uscator haine si piesele pe care le inlocuim intre 1-3 ani folosind doar piese originale pentru fiecare model indiferent de vechimea acestuia.

Reparatii masini de spalat rufe Miele

  • AVETI probleme cu masina de spalat rufe ? Nu mai merge sau masina scoate zgomot anormal, pierde apa sau scoate spuma, nu respecta programul, nu se alimenteaza cu apa suficient, nu incalzeste apa, nu stoarce bine rufele, nu evacueaza apa, nu centrifugheaza, nu mai functioneaza displayul sau butoanele? Nu te speria! Suntem aici sa te ajutam, asigurandu-ti un service profesional pemtru masina de spalat RUFE  In regim de URGENTA 1 ORA Pentru Bucuresti Si maxim 2 ore Judetul ILFOV .             

REPARATII MASINI DE SPALAT VASE MIELE

  • Masina de spalat vase nu mai da randament? Va lasa urme albe pe vesela, in special pe pahare? Nu mai incalzeste apa sau nu evacueaza bine? Noi suntem solutia dumneavoastra!!! Cu un personal specializat si cu o vasta experienta in domeniu va oferim service si mentenanta profesionala.  

Reparam orice model de masina de spalat  vase/rufe sau uscator  Miele La Domiciliu 

Avem la dispozitie aparatura specifica repararii si intretinerii masinilor de spalat. Personalul nostru este unul foarte bine pregatit, avand aproape 20 de ani experienta in acest domeniu.

Electronisti calificati se vor ocupa de reparatii module electronice MIELE defecte si vor folosi numai piese originale MIELE pentru a asigura o buna functionare a modulului electronic reparat.

Va prezentam o lista cu masini de spalat MIELE pentru care tehnicienii si electronisti nostri asigura service de calitate cu piese originale MIELE.

reparatii masini de spalat miele
Miele WDA 210 WPMMiele WKR 570 WPSMiele WKG 130 TD
Miele TKR 650 WPMiele TKB 550 WPMiele TKB 550 WP
Miele W 695 WPMMiele WKB 130 WPSMiele T 8164 WP
Miele W 668 WPMMiele TMR 640 WPMiele TKB 650 WP
Miele TKG 650 WPMiele WDA 110 WPMMiele WKH 130 WPS

Pentru masini de spalat MIELE inlocuim: amortizor, balamala, capac cuva, carbuni, clapete hublou, contact hublou, cruce tambur, curele, cuva, electrovalva, flansa tambur, fulii, garnituri, hublouri, module electronice, motoare, pompe evacuare, presostate, programatoare, rame hublou, rezistente, simeringuri, rulmenti cuva, tamburi, termostate si nu numai.

Asiguram reparatii masini de spalat MIELE in Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si tot judetul Ilfov.

Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.
Pentru detalii privind reparatii masini de spalat MIELE ne puteti contacta la numerele de telefon:  073207428

Sau puteti completa formularul de contact.

Tel- 0732 074 228

TEL-0732074228