reparatii masini de spalat hotpoint ariston Service Hotpoint Ariston

INTERVENTII RAPIDE SI PROFESIONALE LA DOMICILIU PENTRU REPARATII MASINI DE SPALAT HOTPOINT-ARISTON.
Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.

Pentru mai multe detalii si programari privind reparatii masini de spalat Ariston-Hotpoint  ne puteti contacta la numarul de telefon SERVICE  0732074228

Imagini pentru service ariston hotpoint

Intampinati o problema a masinii de spalat  Hotpoint Ariston va rugam s a ne contactati pentru  remedierea rapida si sigura a acesteia.In cadrul serviceului nostru asiguram si reparatii aer conditionat Hotpoint  din Bucuresti si Ilfov .

Contactati-ne si in cel mai scurt timp un tehnician service se va deplasa la domiciliul  dvs pentru remedierea problemei.

Garantii Service

Garantam fiecare serviciu de reparatie masinI de spalat ariston-hotpoint si piesele pe care le inlocuim intre 1-3 ani folosind doar piese originale pentru fiecare brand.Reparam orice model de masina de spalat Ariston.

Avem la dispozitie aparatura specifica repararii si intretinerii masinilor de spalat. Personalul nostru este unul foarte bine pregatit, avand aproape 20 de ani experienta in acest domeniu.

Service masini de spalat vase Hotpoint Ariston

Imagini pentru hotpoint masini de spalat vase

Reparam orice brand si model de masina de spalat vase Hotpoint Ariston in Bucuresti -Ilfov asigurandu-va demontarea si remontarea modelelor incorporabile dupa reparatie .

Reparatii masini de spalat Hotpoint Ariston La Domiciliu.Iar in Bucuresti deplasarea echipelor de service se poate face in 2-3 ore dupa preluarea solicitarii

Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.APELARE  SERVICE : 0732074228

Firma Autorizata asigura in  Bucuresti-Ilfov service rapid  pentru Electrocasnicele Hotpoint Ariston .Prin folosirea de piese originale si tehnicieni calificati garantam  serviciile executate 12-36 luni.

Asiguram reparatii masini de spalat HotpointAriston in Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si tot judetul Ilfov.

Pentru detalii privind reparatii masini de spalat ariston hotpoint ne puteti contacta apasand tasta verde TEL 0732074228 de pe ectran.

Laborator Electronica dotat cu echipamente de ultima generatie si standuri de proba

Electronisti calificati se vor ocupa de reparatii module electronice HOTPOINT ARISTON defecte si vor folosi numai piese originale HOTPOINT ARISTON pentru a asigura o buna functionare a modulului electronic reparat.

Modele din gama Hotpoint Ariston pentru care asiguram service la domiciliu

Va prezentam o lista cu masini de spalat HOTPOINT ARISTON pentru care tehnicienii si electronisti nostri asigura service de calitate cu piese originale HOTPOINT ARISTON.

hotpoint-ariston-logo
Hotpoint Ariston WMSD723BHotpoint Ariston WMB61022MHotpoint Ariston WMSF 622
Hotpoint Ariston WMD 722BHotpoint Ariston FMSG 623BHotpoint Ariston AQC82F7TM
Hotpoint Ariston AQC94F5T/Z1Hotpoint Ariston WMD 942KHotpoint Ariston WMTG 602 H
Hotpoint Ariston AQD970D49Hotpoint Ariston AQ83D29Hotpoint Ariston WMTG 723 H
Hotpoint Ariston AQ105D49DHotpoint Ariston WMTG 722 HHotpoint Ariston ECO7D1491

Piese si servicii pe care le putem efectua la domiciliu

Pentru masini de spalat HOTPOINT ARISTON inlocuim: amortizor, balamala, capac cuva, carbuni, clapete hublou, contact hublou, cruce tambur, curele, cuva, electrovalva, flansa tambur, fulii, garnituri, hublouri, module electronice, motoare, pompe evacuare, presostate, programatoare, rame hublou, rezistente, simeringuri, rulmenti cuva, tamburi, termostate si nu numai.

Service Flexibil si Tehnicieni cu 20 de Experienta

Interventii  reparatii masina de spalat Htpoint Ariston in Bucuresti deplasare rapida in intervalul ora 08-22:00 de luni pana sambata iar duminica URGENTE pe care le taxam suplimentar 80 Ron,pentru reparatii masini de spalat HOTPOINT ne puteti contacta la numarul de telefon: 0732074228

Sau puteti completa formularul de contact.

Tel- 0732 074 228

TEL-0732074228