reparatii masini de spalat bosch Service Bosch Bucuresti-Reparatii Masini De Spalat

Firma noastra va asigura un service de specialitate pentru reparatii masini de spalat BOSCH  indiferent de vechimea si modelul acestora . Programati o interventie la numarul de Tel- 0739571862

Efectuam reparatii masini de spalat bosch la domiciliu in Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si tot judetul Ilfov.

Contactati-ne si in cel mai scurt timp un tehnician service se va deplasa la domiciliul  dvs pentru remedierea problemei.

Ne deplasam rapid la domiciliu in aceeasi zi in Bucuresti si Ilfov iar in sectoarele 2-3 si 4 in maxim 2 ore de la preluare solicitarii

Efectuam  depanari-reparatii la domiciliul clientului, deplasarea si constatarea  sunt GRATUITE Doar In Bucuresti

Reparatii-Masini de spalat rufe bosch

Cea mai sigura si profesionala rezolvare pentru service masini de spalat Bosch,la domiciliu in Bucuresti si Ilfov.

Service, reparatii si intretinere.Reparatii Bosch indiferent de vechime si model.

Consiliati de un tehnician Service

Pentru a-ti fi mai usor un tehnician service te asculta si iti ofera cea mai buna solutie.

Service Bosch Bucuresti-Ilfov

Pentru masini de spalat Bosch, Bst Service  asigura un service de specialitate. Apeleti la service masini de spalat din Bosch pentru a beneficia de mentenanta si reparatii de cea mai buna calitate.

Intampinati o problema a masinii de spalat Bosch va rugam s a ne contactati pentru  remedierea rapida si sigura a acesteia.

In cadrul serviceului nostru asiguram si reparatii aer conditionat Bosch din Bucuresti si Ilfov .

Garantii Service

Garantam fiecare serviciu de reparatie masina de spalat rufe si piesele pe care le inlocuim intre 1-3 ani folosind doar piese originale pentru fiecare brand.

Reparam orice model de masina de spalat Bosch .

Avem la dispozitie aparatura specifica repararii si intretinerii masinilor de spalat. Personalul nostru este unul foarte bine pregatit, avand aproape 20 de ani experienta in acest domeniu.

Reparatii masini de spalat vase Bosch

Reparam orice brand si model de masina de spalat vase Bosch in Bucuresti -Ilfov asigurandu-va demontarea si remontarea modelelor incorporabile dupa reparatie .

Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.

APELARE  SERVICE : 0739571862

Asiguram reparatii masini de spalat BEKO in Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si tot judetul Ilfov.

Electronisti calificati se vor ocupa de reparatii module electronice Bosch defecte si vor folosi numai piese originale Bosch  pentru a asigura o buna functionare a modulului electronic reparat.

FIRMA NOASTRA va ofera service rapid  pentru ELECTROCASNICELE  BOSCH.Prin folosirea de piese originale BOSCH  si tehnicieni calificati garantam urmatoarele serviciilor executate:

REPARATII MASINI DE SPALAT RUFE BOSCH

-REPARATII MASINI DE SPALAT VASE  BOSCH

-REPARATII USCATOR HAINE  BOSCH

Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.
Pentru detalii privind reparatii masini de spalat BOSCH ne puteti contacta la numerele de telefon: 0739571862 

Asiguram reparatii masini de spalat BOSCH in Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si tot judetul Ilfov.

Electronisti calificati se vor ocupa de reparatii module electronice BOSCH defecte si vor folosi numai piese originale BOSCH pentru a asigura o buna functionare a modulului electronic reparat.

Va prezentam o lista cu masini de spalat BOSCH pentru care tehnicienii si electronisti nostri asigura service de calitate cu piese originale BOSCH.

reparatii masini de spalat electrolux bosch
BOSCH WAB20262BYBOSCH WAQ2446KBYBOSCH WAE20369BY
BOSCH WLK24261BYBOSCH WAT20360BYBOSCH WTW85530BY
BOSCH WTB84200BYBOSCH WAE24469BYBOSCH WTC84102BY
BOSCH WLX20261BYBOSCH WAQ28461BYBOSCH WOT20254BY
BOSCH WAY32890EUBOSCH WAW28560EUBOSCH WTW85561BY

Pentru masini de spalat BOSCH inlocuim: amortizor, balamala, capac cuva, carbuni, clapete hublou, contact hublou, cruce tambur, curele, cuva, electrovalva, flansa tambur, fulii, garnituri, hublouri, module electronice, motoare, pompe evacuare, presostate, programatoare, rame hublou, rezistente, simeringuri, rulmenti cuva, tamburi, termostate si nu numai.

Sau puteti completa formularul de contact.

Call Now ButtonCONTACTATI-NE