reparatii masini de spalat electrolux beco

reparatii masini de spalat beko Reparatii Masini de Spalat Beko

Interventii service  la domiciliu  masini de spalat rufe, masini de spalat vase si uscatoare haine Beko indiferent de marca sau vechimea acestora! Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.       

Contactati-ne si in cel mai scurt timp un tehnician service se va deplasa la domiciliul  dvs pentru remedierea problemei.

Servicii De Reparatii La Domiciliu

  • Reparatii Masini de Spalat  Rufe
  • Reparatii Masini de Spalat Vase
  • Uscatoare Rufe 
  • Aer Conditionat

Reparatii-Service Masini de spalat Rufe

Cea mai sigura si profesionala rezolvare pentru service la masini de spalat rufe Beko,la domiciliu in Bucuresti si Ilfov

Consiliati de un tehnician service

Pentru a-ti fi mai usor un tehnician service te asculta si iti ofera cea mai buna solutie.

Service Beko Bucuresti-Ilfov

Pentru masini de spalat Beko, Bst Service  asigura un service de specialitate. Apeleti la service masini de spalat din Beko pentru a beneficia de mentenanta si reparatii de cea mai buna calitate.

Intampinati o problema a masinii de spalat Beko  va rugam s a ne contactati pentru  remedierea rapida si sigura a acesteia.

In cadrul serviceului nostru asiguram si reparatii aer conditionat Beko din Bucuresti si Ilfov .

Garantii Service

Garantam fiecare serviciu de reparatie masina de spalat rufe si piesele pe care le inlocuim intre 1-3 ani folosind doar piese originale pentru fiecare brand.

Reparam orice model de masina de spalat Beko .Avem la dispozitie aparatura specifica repararii si intretinerii masinilor de spalat. Personalul nostru este unul foarte bine pregatit, avand aproape 20 de ani experienta in acest domeniu.

Service masini de spalat vase Beko

Reparam orice brand si model de masina de spalat vase Bekoin Bucuresti -Ilfov asigurandu-va demontarea si remontarea modelelor incorporabile dupa reparatie .

Service Aer Conditionat

Intervenim prompt pentru remedierea defectiunii aparatului de aer conditionat in cel mai scurt timp din momentul preluari apelului dumneavoastra.

In cadrul serviceului nostru asiguram si reparatii aer conditionat Beko din Bucuresti si Ilfov .

Reparatii masini de spalat Beko La Domiciliu.Iar in Bucuresti Deplasare Si Constatare sunt Gratuite.

Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.

APELARE  SERVICE : 0732074228

Asiguram reparatii masini de spalat BEKO in Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si tot judetul Ilfov.

Electronisti calificati se vor ocupa de reparatii module electronice BEKO defecte si vor folosi numai piese originale BEKO pentru a asigura o buna functionare a modulului electronic reparat.

Va prezentam o lista cu masini de spalat BEKO pentru care tehnicienii si electronisti nostri asigura service de calitate cu piese originale BEKO.

reparatii masini de spalat electrolux beco
Beko WMB61022MBeko WMB 51031PTBeko WMY71033LMB3
Beko WMY71233LMB3Beko WMB 51232PTBeko WMB61442
Beko WMY81483LMB1Beko WMB61442BLBeko WMY71483LB2
Beko XWE71252WBeko WMB71042MBLBeko WMB61242S
Beko WMB61042BLBeko WMY61443LB2Beko WMB71242MBL

Pentru masini de spalat BEKO inlocuim: amortizor, balamala, capac cuva, carbuni, clapete hublou, contact hublou, cruce tambur, curele, cuva, electrovalva, flansa tambur, fulii, garnituri, hublouri, module electronice, motoare, pompe evacuare, presostate, programatoare, rame hublou, rezistente, simeringuri, rulmenti cuva, tamburi, termostate si nu numai.

Asiguram reparatii masini de spalat BEKO in Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si tot judetul Ilfov.

Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.
Pentru detalii privind reparatii masini de spalat BEKO ne puteti contacta la numerele de telefon:0732074228

Sau puteti completa formularul de contact.

Tel- 0732 074 228

TEL-0732074228