Cautati un tehnician specializat in servisarea masinilor de spalat rufe Arctic din BUCURESTI? Sunte-ti unde trebuie .Bst Service  are  tehnicieni pregatiti sa intervina  pentru toate tipurile de service  pentru masinile de spalat rufe Arctic.

Contactati-ne si in cel mai scurt timp un tehnician service se va deplasa la domiciliul  dvs pentru remedierea problemei.

Ne deplasam rapid la domiciliu in aceeasi zi in Bucuresti si Ilfov iar in sectoarele 1-2-3 si 4 in maxim 2 ore de la preluare solicitarii

Efectuam  depanari-reparatii la domiciliul clientului, deplasarea si constatarea  sunt GRATUITE Doar In Bucuresti

Reparatii-Service Masini de spalat

Cea mai sigura si profesionala rezolvare pentru service la masini de spalat rufe Beko,la domiciliu in Bucuresti si Ilfov.

Service, reparatii si intretinere.Reparatii Arctic  indiferent de vechime si model.

Consiliati de un tehnician service

Pentru a-ti fi mai usor un tehnician service te asculta si iti ofera cea mai buna solutie.

Service Arctic

Pentru masini de spalat Arctic, Bst Service  asigura un service de specialitate. Apeleti la service masini de spalat din Arctic pentru a beneficia de mentenanta si reparatii de cea mai buna calitate.

Intampinati o problema a masinii de spalat Arctic va rugam s a ne contactati pentru  remedierea rapida si sigura a acesteia.

In cadrul serviceului nostru asiguram si reparatii aer conditionat Arctic din Bucuresti si Ilfov .

Garantii Service

Garantam fiecare serviciu de reparatie masina de spalat rufe si piesele pe care le inlocuim intre 1-3 ani folosind doar piese originale pentru fiecare brand.

Reparam orice model de masina de spalat Arctic .

Avem la dispozitie aparatura specifica repararii si intretinerii masinilor de spalat. Personalul nostru este unul foarte bine pregatit, avand aproape 20 de ani experienta in acest domeniu.

Service masini de spalat vase Arctic

Reparam orice brand si model de masina de spalat vase Arctic in Bucuresti -Ilfov asigurandu-va demontarea si remontarea modelelor incorporabile dupa reparatie .

Service Aer Conditionat

Intervenim prompt pentru remedierea defectiunii aparatului de aer conditionat in cel mai scurt timp din momentul preluari apelului dumneavoastra.

In cadrul serviceului nostru asiguram si reparatii aer conditionat Arctic din Bucuresti si Ilfov .

Reparatii masini de spalat Arctic  La Domiciliu.Iar in Bucuresti Deplasare Si Constatare sunt Gratuite.

Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.

APELARE  SERVICE : 0739571862

Asiguram reparatii masini de spalat Arctic in Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si tot judetul Ilfov.

Electronisti calificati se vor ocupa de reparatii module electronice Arctic  defecte si vor folosi numai piese originale Arctic  pentru a asigura o buna functionare a modulului electronic reparat.

Va prezentam o lista cu masini de spalat Arctic pentru care tehnicienii si electronisti nostri asigura service de calitate cu piese originale Arctic

-REPARATII MASINI DE SPALAT RUFE ARCTIC

-REPARATII MASINI DE SPALAT VASE ARCTIC

-REPARATII USCATOR HAINE  ARCTIC

Electronisti calificati se vor ocupa de reparatii module electronice ARCTIC defecte si vor folosi numai piese originale ARCTIC pentru a asigura o buna functionare a modulului electronic reparat.

Va prezentam o lista cu masini de spalat ARCTIC pentru care tehnicienii si electronisti nostri asigura service de calitate cu piese originale ARCTIC.Artic_logo                                         MODELE MASINI DE SPALAT

Arctic EF5800 Arctic EF6100+ Arctic AFD7200A++
Arctic AFD6200A++ Arctic AED5200A++ Arctic CB1200A+
Arctic AED6000A++ Arctic AED6200A++ Arctic ALD5000A++
Arctic ALD5200A++ Arctic AFD7000A++ Arctic CB1000A+
Arctic AFD6000A++ Arctic CB800A+ Arctic AE 1200A+

Pentru  reparatii masini de spalat ARCTIC inlocuim: amortizor, balamala, capac cuva, carbuni, clapete hublou, contact hublou, cruce tambur, curele, cuva, electrovalva,  garnituri, hublouri, module electronice, motoare, pompe evacuare, presostate, programatoare, rame hublou, rezistente, simeringuri, rulmenti cuva, tamburi, termostate si nu numai.

Asiguram reparatii masini de spalat ARCTIC in Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si tot judetul Ilfov.

Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.
Pentru detalii privind reparatii masina de spalat ARCTIC ne puteti contacta la numerele de telefon:

Sau puteti completa formularul de contact.