Reparatii Masini De Spalat

BST SERVICE o firmă specializată in reparații electrocasnice ce ofera importanța cererii clientului și repararea electrocasnicelor într-un mod cat mai rapid și eficient!

OFERIM servicii complete de reparatii  masini de spalat la domiciliul clientului  de luni pana sambata, iar duminica doar URGENTE!!

Programari Telefonice  – Imagini pentru vdf logo png 0739571862

PROGRAM DE LUCRU IN TEREN   Luni-Sambata  08:00-20:00

DUMINICA  Programari 09-20  sau Urgente taxate cu 50 lei .       


MASINI DE SPALAT RUFE

Imagini pentru branduri masini de spalat

Ai probleme cu masina de spalat Rufe ? Nu mai merge sau masina scoate zgomot anormal, pierde apa sau scoate spuma, nu respecta programul, nu se alimenteaza cu apa suficient, nu incalzeste apa, nu stoarce bine rufele, nu evacueaza apa, nu centrifugheaza, nu mai functioneaza displayul sau butoanele? Nu te speria! Suntem aici de 20 de ANI sa te ajutam, oferim servicii de reparatii masini de spalat RUFE  IN REGIM DE URGENTA 1 ORA PENTRU Bucuresti Si maxim 2 ore Judetul Ilfov.

SERVICE BST este specializata in reparatii si piese de schimb pentru masini de spalat. Acoperim tot  Judetul Bucuresti – Ilfov si realizam interventii rapide in 2 ORE din Momentul Solicitarii Telefonice.


Reparatii masini de spălat vase

Imagini pentru branduri masini de spalat

Masina de spalat vase nu mai da randament? Va lasa urme albe pe vesela, in special pe pahare? Nu mai incalzeste apa sau nu evacueaza bine? Noi suntem solutia dumneavoastra!!! Cu un personal specializat si cu o vasta experienta in domeniu va oferim service si mentenanta profesionala.

Reparam atat masini de spalat rufe cat si masini de spalat vase si sisteme de climatizare  Aer conditionat indiferent de marca sau vechime

 • reparam orice model si brand de masina de spalat
 • costuri decente, servicii si piese de origine
 • te ascultam si te ajutam telefonic
 •  asiguram deplasarea la domiciliu in 2h

 Îți mulțumim pentru vizita pe website-ul nostru și pentru interesul acordat serviciilor noastre!

Branduri Pe Care Le Servisam
reparatii masini de spalat arctic  REPARATII MASINI DE SPALAT  RUFE/VASE ARCTIC

reparatii masini de spalat beko   REPARATII MASINI DE SPALAT  RUFE /VASE BEKO

reparatii masini de spalat bosch REPARATII MASINI DE SPALAT  RUFE /VASE BOSCH

reparatii masini de spalat daewoo REPARATII MASINI DE SPALAT  RUFE/VASE DAEWOO

reparatii masini de spalat electrolux REPARATII MASINI DE SPALAT  RUFE/VASE ELECTROLUX

reparatii masini de spalat gorenje REPARATII MASINI DE SPALAT  RUFE /VASE GORENJE

reparatii masini de spalat hotpoint aristonREPARATII MASINI DE SPALAT RUFE/VASE  HOTPOINT ARISTON

reparatii masini de spalat indesit REPARATII MASINI DE SPALAT RUFE /VASE  INDESIT 

reparatii masini de spalat LG REPARATII MASINI DE SPALAT RUFE  LG

reparatii masini de spalat arctic REPARATII MASINI DE SPALAT  RUFE /VASE MIELE

reparatii masini de spalat samsung REPARATII MASINI DE SPALAT  RUFE SAMSUNG

reparatii masini de spalat siemens REPARATII MASINI DE SPALAT  RUFE /VASE SIEMENS

reparatii masini de spalat WHIRLPOOL REPARATII MASINI DE SPALAT RUFE /VASE  WHIRLPOOL

Franke Logo  REPARATII MASINI DE SPALAT  VASE FRANKE

Apelati cu incredere la Serviceul nostru datorita experientei acumulate in 20 ani de activitate din perioada masinilor de spalat automate mecanice sau semiautomate pana in prezent la cele mai avansate tehnologii de masini de spalat ca :Ariston, Whirlpool, BEKO, Electrolux, Gorenje, BOSCH, INDESIT, Hotpoint, Samsung, ARCTIC, LG, Siemens, AEG, Sharp, Heinner, Hansa, Daewoo, Zanussi, Miele, Meister, Iberna, Ignis, Tehnolux, etc. Asiguram servicii de reparatii si service in regim normal si urgent pentru masini de spalat automate, ieftin, la cele mai bune tarife din Bucuresti.

Daca ai o intrebare sau vrei sa chemi echipa Service BST pentru masina ta de spalat in Bucuresti, suna-ne lA 0739571862 si in cel mai scurt timp, toate problemele tale cu masina de spalat se vor incheia. Indiferent daca ai cumparat masina ta de spalat de la Altex, Media Galaxy, Domo, eMag, Flanco, sau orice alt magazin, echipa noastra iti poate remedia orice problema in cel mai scurt timp si la cel mai bun tarif.

Defectiunile aparute la motor, pompa de evacuare, module electronice, programatoare mecanice sau programatoare electronice, electrovalva, rulmenti etc vor fi reparate sau inlocuite in cel mai scurt timp de catre echipa noastra.

Avem la dispozitie aparatura specifica repararii si intretinerii masinilor de spalat. Personalul nostru este unul foarte bine pregatit, avand in organigrama electronisti, specialisti pe tipuri de probleme intampinate si mai ales pe tipuri de masini de spalat.


Reparatii module electronice masini de spalat

 • Reparatii module electronice de comanda
 • Module electronice display
 • Module electronice aer conditionat
 • Module comanda ariston
 • Module masini de spalat rufe/vase
 • Resoftare module comanda  orice model
 • Pe baza de comanda aducem module electronice

IMPORTANT! -NUMARUL  DE TEL 0721999201 NU ESTE DISPONIBIL !VA RUGAM SA APELATI  PENTRU PROBLEME  LA NR-0739571862
Pentru a va asigura de functionarea corecta a masinii de spalat este necesara o revizie tehnica (service / revizie) la fiecare 6 luni in timpul careia se curata filtre, site, se verifica motor, rezistenta, modul electronic. In cadrul acestei revizii veti primi sfaturi de intretinere in conditii optime a masinii de spalat.

SERVICE  MASINI DE SPALAT – ACOPERIRE

Reparatii masini de spalat  la  domiciliu  Bucuresti

Reparatii masina de spalat sector 1

Reparatii masini de spalat sector  2

Reparatii masini de spalat sector  3

Reparatii masini de spalat sector 4

Reparatii masina de spalat sector 6

Zona de acoperire a echipelor Service BST pentru service masini de spalat  Bucuresti este:  Aviatorilor, Aviației, Balta Albă, Berceni, Bucureștii Noi, Băneasa, Centrul Civic, Centrul istoric, Colentina, Cotroceni, Crângași, Dealul Spirii, Domenii, Dorobanți, Dristor, Drumul Taberei, Dudești, Dămăroaia, Ferentari, Floreasca, Gara de Nord, Ghencea, Giulești, Grivița, Iancului, Lipscani, Militari, Moșilor, Muncii, Obor, Olteniței, Pajura, Pantelimon, Piața Romană, Piața Universității, Pipera, Primăverii, Rahova, Ștefan cel Mare, Tei, Timpuri Noi, Tineretului, Titan, Tugomir Voievod, Unirii, Vatra Luminoasă, Văcărești, Victoriei si Vitan. Pentru mai multe detalii, informatii sau programari interventii service, suna la numarul  de  Tel 0739571862.

REPARATII MASINI DE SPALAT -ILFOV

Asiguram servicii de reparatii  masini de spalat si in judetul Ilfov, in comunele limitrofe Municipiului Bucuresti. Pentru mai multe detalii, informatii sau programari interventii service, suna-ne la 0739571862

BIOVISION SYSTEM TECHNOLOGY SRL

CUI 37937647

RO J40/11929/2017

Adresa- Nicolae Licaret Nr6

Bucuresti, Sector 3.

 

Apelare service