REPARATII MASINI DE SPALAT -BUCURESTI

Imagini pentru logo service

ELECTROCASNICE

BUNA ZIUA  ! Multumim ca  apelati la serviceul nostru!  VA ASIGURAM  CA FACEM TOT  CE PUTEM PENTRU A VA PUNE LA DISPOZITIE O SOLUTIE CAT MAI BUNA LA UN COST DE SERVICE CAT MAI MIC.

 BST SERVICE o firmă specializată in reparații electrocasnice ce ofera importanța cererii clientului și repararea electrocasnicelor într-un mod cat mai rapid și eficient!

Intervenim prompt pentru rezolvarea problemei in cel mai scurt timp, la domiciliul dumneavoastra, pentru o totala transparenta a reparațiilor efectuate, evitând astfel orice fel de neințelegere.

OFERIM servicii complete de reparatii  masini de spalat la domiciliul clientului  de luni pana sambata, iar duminica doar URGENTE!!

Îți mulțumim pentru vizita pe website-ul nostru și pentru interesul acordat serviciilor noastre!

-DEPLASAREA -CONSTATAREA GRATUITE DOAR IN BUCURESTI!!

Programari Telefonice  – Imagini pentru vdf logo png 0739571862

PROGRAM DE LUCRU IN TEREN   
Luni-Sambata  08:00-20:00

BIOVISION SYSTEM TECHNOLOGY SRL

CUI 37937647

RO J40/11929/2017

Adresa- Nicolae Licaret Nr6

Bucuresti, Sector 3.


REPARATII MASINI DE SPALAT 

REPARATII  AER CONDITIONAT

REPARATII MASINI DE SPALAT VASE


Apelati cu incredere la noi datorita experientei acumulate in 20 ani de activitate din perioada masinilor de spalat automate mecanice sau semiautomate pana in prezent la cele mai avansate tehnologii de masini de spalat ca Ariston, Whirlpool, BEKO, Electrolux, Gorenje, BOSCH, INDESIT, Hotpoint, Samsung, ARCTIC, LG, Siemens, AEG, Sharp, Heinner, Hansa, Daewoo, Zanussi, Miele, Meister, Iberna, Ignis, Tehnolux, etc. Asiguram servicii de reparatii si service in regim normal si urgent pentru masini de spalat automate, ieftin, la cele mai bune tarife din Bucuresti.

Reparatii masina de spălat vase

Masina de spalat vase nu mai da randament? Va lasa urme albe pe vesela, in special pe pahare? Nu mai incalzeste apa sau nu evacueaza bine? Noi suntem solutia dumneavoastra!!! Cu un personal specializat si cu o vasta experienta in domeniu va oferim service si mentenanta profesionala.

Daca ai o intrebare sau vrei sa chemi echipa Service BST pentru masina ta de spalat in Bucuresti, suna-ne lA0739571862si in cel mai scurt timp, toate problemele tale cu masina de spalat se vor incheia. Indiferent daca ai cumparat masina ta de spalat de la Altex, Media Galaxy, Domo, eMag, Flanco, sau orice alt magazin, echipa noastra iti poate remedia orice problema in cel mai scurt timp si la cel mai bun tarif.

Defectiunile aparute la motor, pompa de evacuare, module electronice, programatoare mecanice sau programatoare electronice, electrovalva, rulmenti etc vor fi reparate sau inlocuite in cel mai scurt timp de catre echipa noastra.

Avem la dispozitie aparatura specifica repararii si intretinerii masinilor de spalat. Personalul nostru este unul foarte bine pregatit, avand in organigrama electronisti, specialisti pe tipuri de probleme intampinate si mai ales pe tipuri de masini de spalat.

Reparatii module electronice

  • Reparatii module electronice de comanda
  • Module electronice display
  • Module electronice pentru motor
  • Module comanda ariston
  • Module masini de spalat rufe/vase
  • Resoftare module comanda  orice model
  • Pe baza de comanda aducem module electronice
IMPORTANT! -NUMARUL  DE TEL 0721999201 NU ESTE DISPONIBIL !VA RUGAM SA APELATI  PENTRU PROBLEME  LA NR-0739571862
Pentru a va asigura de functionarea corecta a masinii de spalat este necesara o revizie tehnica (service / revizie) la fiecare 6 luni in timpul careia se curata filtre, site, se verifica motor, rezistenta, modul electronic. In cadrul acestei revizii veti primi sfaturi de intretinere in conditii optime a masinii de spalat.

SERVICE  MASINI DE SPALAT – Bucuresti-Ilfov

Reparatii masini de spalat  la  domiciliu  Bucuresti
Reparatii masina de spalat sector1
Reparatii masini de spalat sector 2
Reparatii masini de spalat sector 3
Reparatii masini de spalat sector 4
Reparatii masina de spalat sector6

Zona de acoperire a echipelor Service BST pentru service masini de spalat  Bucuresti este:  Aviatorilor, Aviației, Balta Albă, Berceni, Bucureștii Noi, Băneasa, Centrul Civic, Centrul istoric, Colentina, Cotroceni, Crângași, Dealul Spirii, Domenii, Dorobanți, Dristor, Drumul Taberei, Dudești, Dămăroaia, Ferentari, Floreasca, Gara de Nord, Ghencea, Giulești, Grivița, Iancului, Lipscani, Militari, Moșilor, Muncii, Obor, Olteniței, Pajura, Pantelimon, Piața Romană, Piața Universității, Pipera, Primăverii, Rahova, Ștefan cel Mare, Tei, Timpuri Noi, Tineretului, Titan, Tugomir Voievod, Unirii, Vatra Luminoasă, Văcărești, Victoriei si Vitan. Pentru mai multe detalii, informatii sau programari interventii service, suna la numarul  de  Tel 0739571862.

REPARATII MASINI DE SPALAT -ILFOV

Asiguram servicii de reparatii  masini de spalat si in judetul Ilfov, in comunele limitrofe Municipiului Bucuresti. Pentru mai multe detalii, informatii sau programari interventii service, suna-ne la 0739571862


Apelare service