reparatii masini de spalat LG REPARATII MASINI DE SPALAT LG

badealogo copy2

ASIGURA  service rapid  pentru ELECTROCASNICELE  LG.Prin folosirea de piese originale LG si tehnicieni calificati garantam urmatoarele serviciilor executate:

-REPARATII MASINI DE SPALAT RUFE  LG

-REPARATII MASINI DE SPALAT VASE  LG

-REPARATII USCATOR HAINE  LG

Electronisti calificati se vor ocupa de reparatii module electronice LG defecte si vor folosi numai piese originale LG pentru a asigura o buna functionare a modulului electronic reparat.

Va prezentam o lista cu masini de spalat LG pentru care tehnicienii si electronisti nostri asigura service de calitate cu piese originale LG.

reparatii masini de spalat lg

LG F1496AD3 LG F10B9QDA LG F12B8ND1
LG F1296NDA3 LG F14A8TDA LG F12B8QDA
LG F10C3QD LG F12C3QD LG F1296TDA3

Pentru masini de spalat LG inlocuim: amortizor, balamala, capac cuva, carbuni, clapete hublou, contact hublou, cruce tambur, curele, cuva, electrovalva, flansa tambur, fulii, garnituri, hublouri, module electronice, motoare, pompe evacuare, presostate, programatoare, rame hublou, rezistente, simeringuri, rulmenti cuva, tamburi, termostate si nu numai.

Asiguram reparatii masini de spalat LG in Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si tot judetul Ilfov.

Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.
Pentru detalii privind reparatii masini de spalat LG ne puteti contacta la numerele de telefon: 0739571862

Sau puteti completa formularul de contact.


REPARATII -SERVICE MASINI DE SPALAT -AER CONDITIONAT

SERVICE AUTORIZAT BUCURESTI-ILFOV

REPARATII MASINI DE SPALAT HAINE

REPARATII MASINI DE SPALAT VASE

REPARATII USCATOR HAINE

-SERVICE  AER  CONDITIONAT

TEHNICIENI CALIFICATI CU EXPERIENTA DE 20 DE ANI IN SERVISAREA APARATELOR ELECTROCASNICE  MARI:

MASINI DE SPALATAER CONDITONATMASINI DE SPALAT VASE

DEPLASAREA IN BUCURESTI 1 ORA

CONSTATARE DEPLASARE GRATUITA BUCURESTI

Daca ai o intrebare sau vrei sa chemi echipa Service BST pentru masina ta de spalat, suna-ne   si in cel mai scurt timp, toate problemele tale cu masina de spalat se vor incheia.

Va recomandam sa apelati cu incredere la noi datorita experientei acumulate in 20  ani de activitate din perioada masinilor de spalat automate mecanice sau semiautomate pana in prezent la cele mai avansate tehnologii de masini de spalat ca Indesit, Ariston, Whirlpool, Gorenje, LG, Samsung, Electrolux, , Beko, Mielle, Hoover, AEG, Siemens, Bosch, Candy, Hotpoint, Zanussi, Arctic.

Echipa noastra de tehnicieni si-a inceput activitatea in 2000 activand in prezent datorita profesionalismului si calitatii serviciilor pe care le-a oferit clientilor in tot acest timp.

SERVICE MASINI DE SPALAT VASE

REPARATII MASINI DE SPALAT VASE

Etichete :


Apelare service