reparatii masini de spalat LG Reparatii masini de spalat LG

badealogo copy2

va ofera service rapid  pentru ELECTROCASNICELE  LG.Prin folosirea de piese originale LG si tehnicieni calificati garantam urmatoarele serviciilor executate:

-REPARATII MASINI DE SPALAT RUFE  LG

-REPARATII MASINI DE SPALAT VASE  LG

-REPARATII USCATOR HAINE  LG

Electronisti calificati se vor ocupa de reparatii module electronice LG defecte si vor folosi numai piese originale LG pentru a asigura o buna functionare a modulului electronic reparat.

Va prezentam o lista cu masini de spalat LG pentru care tehnicienii si electronisti nostri asigura service de calitate cu piese originale LG.

reparatii masini de spalat lg

LG F1496AD3 LG F10B9QDA LG F12B8ND1
LG F1296NDA3 LG F14A8TDA LG F12B8QDA
LG F10C3QD LG F12C3QD LG F1296TDA3

 

Pentru masini de spalat LG inlocuim: amortizor, balamala, capac cuva, carbuni, clapete hublou, contact hublou, cruce tambur, curele, cuva, electrovalva, flansa tambur, fulii, garnituri, hublouri, module electronice, motoare, pompe evacuare, presostate, programatoare, rame hublou, rezistente, simeringuri, rulmenti cuva, tamburi, termostate si nu numai.

Asiguram reparatii masini de spalat LG in Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si tot judetul Ilfov.

Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.
Pentru detalii privind reparatii masini de spalat LG ne puteti contacta la numerele de telefon: 0721.999.201

Sau puteti completa formularul de contact.


REPARATII MASINI DE SPALAT BUCURESTI

Biovision System Technology SRL va sta la dispozitie pentru : Reparatii masinina de spalat rufe , reparatii masina de spalat vase , reparatii uscator haine

Daca ai o intrebare sau vrei sa chemi echipa Service BST pentru masina ta de spalat, suna-ne la 0721.999.201  si in cel mai scurt timp, toate problemele tale cu masina de spalat se vor incheia.

Va recomandam sa apelati cu incredere la noi datorita experientei acumulate in 20  ani de activitate din perioada masinilor de spalat automate mecanice sau semiautomate pana in prezent la cele mai avansate tehnologii de masini de spalat ca Indesit, Ariston, Whirlpool, Gorenje, LG, Samsung, Electrolux, , Beko, Mielle, Hoover, AEG, Siemens, Bosch, Candy, Hotpoint, Zanussi, Arctic.

Echipa noastra de tehnicieni si-a inceput activitatea in 2000 activand in prezent datorita profesionalismului si calitatii serviciilor pe care le-a oferit clientilor in tot acest timp.

Etichete :


Apelare service