reparatii masini de spalat WHIRLPOOL REPARATII MASINI DE SPALAT WHIRLPOOL

badealogo copy2

ASIGURA IN BUCURESTI-ILFOV  service rapid  pentru ELECTROCAsNICELE  whirlpool.Prin folosirea de piese originale WHIRLPOOL  si tehnicieni calificati garantam urmatoarele serviciilor executate:

REPARATII MASINI DE SPALAT RUFE  WHIRLPOOL

-REPARATII MASINI DE SPALAT VASE WHIRLPOOL

-REPARATII USCATOR HAINE.  WHIRLPOOL

Electronisti calificati se vor ocupa de reparatii module electronice WHIRLPOOL defecte si vor folosi numai piese originale WHIRLPOOL pentru a asigura o buna functionare a modulului electronic reparat.

Va prezentam o lista cu masini de spalat WHIRLPOOL pentru care tehnicienii si electronisti nostri asigura service de calitate cu piese originale WHIRLPOOL.

reparatii masini de spalat whirlpool

Whirlpool AWSX63213 Whirlpool AWO/C60100 Whirlpool AWOC5122
Whirlpool AWS 61012 Whirlpool AWS 71200 Whirlpool AWO/C 7540
Whirlpool AWE 55711 Whirlpool WTLS65712 Whirlpool AWO/C 7420 S
Whirlpool WTLS60910 Whirlpool AWO/C62200 Whirlpool AZB8785
Whirlpool AWO/C 81400 Whirlpool AWS 71000 Whirlpool AWOC70120

Pentru masini de spalat WHIRLPOOL inlocuim: amortizor, balamala, capac cuva, carbuni, clapete hublou, contact hublou, cruce tambur, curele, cuva, electrovalva, flansa tambur, fulii, garnituri, hublouri, module electronice, motoare, pompe evacuare, presostate, programatoare, rame hublou, rezistente, simeringuri, rulmenti cuva, tamburi, termostate si nu numai.

Asiguram reparatii masini de spalat WHIRLPOOL in Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si tot judetul Ilfov.

Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.
Pentru detalii privind reparatii masini de spalat WHIRLPOOL ne puteti contacta la numerele de telefon: 0739571862

Sau puteti completa formularul de contact.


REPARATII MASINI DE SPALAT BUCURESTI

SERVICE AUTORIZAT BUCURESTI

Reparatii masina de spalat rufe Reparatii masina de spalat vase  Reparatii uscator haine

Daca ai o intrebare sau vrei sa chemi echipa Service BST pentru masina ta de spalat, suna-ne   si in cel mai scurt timp, toate problemele tale cu masina de spalat se vor incheia.

Va recomandam sa apelati cu incredere la noi datorita experientei acumulate in 20  ani de activitate din perioada masinilor de spalat automate mecanice sau semiautomate pana in prezent la cele mai avansate tehnologii de masini de spalat ca Indesit, Ariston, Whirlpool, Gorenje, LG, Samsung, Electrolux, , Beko, Mielle, Hoover, AEG, Siemens, Bosch, Candy, Hotpoint, Zanussi, Arctic.

Echipa noastra de tehnicieni si-a inceput activitatea in 2000 activand in prezent datorita profesionalismului si calitatii serviciilor pe care le-a oferit clientilor in tot acest timp.

Etichete :


Apelare service