reparatii masini de spalat electrolux REPARATII MASINI DE SPALAT ELECTROLUX

badealogo copy2

ASIGURA service rapid  pentru ELECTROCANICELE  ELECTROLUX.Prin folosirea de piese originale ELECTROLUX si tehnicieni calificati garantam urmatoarele serviciilor executate:

REPARATII MASINI DE SPALAT RUFE ELECTROLUX

-REPARATII MASINI DE SPALAT VASE ELECTROLUX

-REPARATII USCATOR HAINE ELECTROLUX

Electronisti calificati se vor ocupa de reparatii module electroniAMAce ELECTROLUX defecte si vor folosi numai piese originale ELECTROLUX pentru a asigura o buna functionare a modulului electronic reparat.

Va prezentam o lista cu masini de spalat ELECTROLUX pentru care tehnicienii si electronisti nostri asigura service de calitate cu piese originale ELECTROLUX.

reparatii masini de spalat electrolux

Electrolux EWS31074NU Electrolux EDP2074GW3 Electrolux EDC2086GW3
Electrolux EDH3487RDE Electrolux EWT41266TW Electrolux EWF1487HDW
Electrolux EWF1408WDL Electrolux EWF1276GDW Electrolux EDH3686GDE
Electrolux EWP31274TW Electrolux EWW1697MDW Electrolux EWF31276EW
Electrolux EWW1476HDW Electrolux EWT1376HLW Electrolux EWF1074BW

Pentru masini de spalat ELECTROLUX inlocuim: amortizor, balamala, capac cuva, carbuni, clapete hublou, contact hublou, cruce tambur, curele, cuva, electrovalva, flansa tambur, fulii, garnituri, hublouri, module electronice, motoare, pompe evacuare, presostate, programatoare, rame hublou, rezistente, simeringuri, rulmenti cuva, tamburi, termostate si nu numai.

Asiguram reparatii masini de spalat ELECTROLUX in Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si tot judetul Ilfov.

Deplasarea tehnicienilor nostri se va face in maxim 1 ora in Bucuresti si in maxim 2 ore in judetul Ilfov.
Pentru detalii privind reparatii masini de spalat ELECTROLUX ne puteti contacta la numerele de telefon: 0739571862

Sau puteti completa formularul de contact.


REPARATII MASINI DE SPALAT BUCURESTI

SERVICE AUTORIZAT BUCURESTI

Reparatii masina de spalat rufe Reparatii masina de spalat vase  Reparatii uscator haine

Daca ai o intrebare sau vrei sa chemi echipa Service BST pentru masina ta de spalat, suna-ne   si in cel mai scurt timp, toate problemele tale cu masina de spalat se vor incheia.

Va recomandam sa apelati cu incredere la noi datorita experientei acumulate in 20  ani de activitate din perioada masinilor de spalat automate mecanice sau semiautomate pana in prezent la cele mai avansate tehnologii de masini de spalat ca Indesit, Ariston, Whirlpool, Gorenje, LG, Samsung, Electrolux, , Beko, Mielle, Hoover, AEG, Siemens, Bosch, Candy, Hotpoint, Zanussi, Arctic.

Echipa noastra de tehnicieni si-a inceput activitatea in 2000 activand in prezent datorita profesionalismului si calitatii serviciilor pe care le-a oferit clientilor in tot acest timp.

Etichete :


Apelare service