Biovision System Technology va ofera service rapid si de calitate la orice model de masina de spalat automata, masina de spalat vase si masina de uscat haine in Bucuresti si Ilfov, la domiciliu dvs.

Domeniul de activitate al firmei noastre se bazeaza pe service masini de spalat automate,service masini de spalat vase,service uscator haine,in  Bucuresti -Ilfov

Echipa noastra de tehnicieni si-a inceput activitatea in 2000  activand in prezent datorita profesionalismului si calitatii serviciilor pe care le-a oferit clientilor in tot acest timp.

Ne deosebim prin punctualitate, profesionalism si service de cea mai buna calitate fata de celelalte firme concurente.

Va oferim posibilitatea de a beneficia de cel mai prompt service pentru masini de spalat automate, masini de spalat vase sau uscatoare de haine.

Va recomandam sa apelati cu incredere la noi datorita experientei acumulate in 20 ani de activitate din perioada masinilor de spalat automate mecanice sau semiautomate pana in prezent la cele mai avansate tehnologii de masini de spalat ca Indesit, Ariston, Whirlpool, Gorenje, LG, Samsung, Electrolux, , Beko, Mielle, Hoover, AEG, Siemens, Bosch, Candy, Hotpoint, Zanussi, Arctic.


Apelare service