BST CIMATIZARE -AER CONDITIONAT

Imagini pentru branduri aer conditionat

BUNA ZIUA  ! Multumim ca  apelati la serviceul nostru!  


 BST SERVICE o firmă specializată in reparații  AER  CONDITIONAT  ce ofera importanța cererii clientului și repararea electrocasnicelor într-un mod cat mai rapid și eficient!


OFERIM servicii complete de reparatii -montaj  AER CONDITIONAT  la domiciliul clientului  de luni pana sambata, iar duminica doar URGENTE!!SERVICII:

REVIZIE –IGENIZARE AER  CONDITIONAT 

Imagini pentru logo service AER CONDITIONAT

INCARCARE CU FREON AER CONDITIONAT

Imagini pentru freon air conditioners

MONTAJ AER CONDITIONAT  AUTORIZAT

Imagini pentru SERVICE  air conditioners

REPARATII AER CONDITIONAT  

Imagini pentru SERVICE air conditioners


DEPLASAREA -CONSTATAREA Gratuite doar in  BUCURESTI!!

Programari Telefonice  – Imagini pentru vdf logo png 0739571862

PROGRAM DE LUCRU IN TEREN   
Luni-Sambata  08:00-20:00

DUMINICA  Programari 09-20  sau Urgente taxate cu 50 lei .


Intervenim prompt pentru remedierea defectiuni aparatului de aer conditionat in cel mai scurt timp, la domiciliul dumneavoastra, pentru o totala transparenta a reparațiilor efectuate, evitând astfel orice fel de neințelegere.


Branduri Aparate Aer Conditionat

Imagini pentru branduri aer conditionat lista

Biovision System Technology va ofera service rapid si de calitate la orice model  de  AER  CONDITIONAT  in Bucuresti si Ilfov, la domiciliu dvs. Domeniul de activitate al firmei noastre se bazeaza pe service aer conditionat in Bucuresti Echipa noastra de tehnicieni si-a inceput activitatea in 2000  activand in prezent datorita profesionalismului si calitatii serviciilor pe care le-a oferit clientilor in tot acest timp.

Ne deosebim prin punctualitate, profesionalism si service de cea mai buna calitate fata de celelalte firme concurente. Va oferim posibilitatea de a beneficia de cel mai prompt service pentru sistemele de climatizare tip split de aer conditionat. Va recomandam sa apelati cu incredere la noi datorita experientei acumulate in 20 ani de activitate de service si montaj aer conditionat  Whirlpool, LG, Samsung, Electrolux, , Beko, Daikin,Haier, Fujitsu, Midea, Nordstar, Sharp, Yamato, Yorc, Asxon, Chigo, Daewoo,  Henson, Gree,Panasonic, Starway, Actron Air, Carrier, Citizen, Ariston


Apelare service